Disclaimer

De op deze website getoonde informatie is door myb. B.V. met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. myb. B.V. verstrekt door middel van deze website louter algemene informatie. Er wordt nimmer een aanbod tot koop gedaan van haar projecten.

Wijzigingen op deze site kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Wijzigingen van informatie zullen van tijd tot tijd op deze website worden doorgevoerd zonder verdere toelichting of verwijzingen.

Myb. B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Myb. B.V.. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op deze website opgenomen informatie of nieuwsberichten.

Hoewel myb B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website verzonden worden. Niets op deze website mag zonder de uitdrukkelijke toestemming van myb. B.V. worden gekopieerd, naar worden verwezen of worden gebruikt voor onder andere reclame doeleinden zonder de uitdrukkelijke toestemming van myb. B.V.

 

All rights myb. B.V.