Wij zijn myb.

To the.

“We spelen in op de behoefte van de markt en toekomstige verandering in die behoefte”

myb.

myb. B.V. is opgericht in 2017 en behoort tot de nieuwe generatie vastgoedontwikkelaars. Denkend in concepten, de mens centraal geplaatst en milieubewust. Door het uitgebreide contact met eindgebruikers en beleggers herkennen wij de behoefte van de markt en spelen wij in op toekomstige veranderingen in die behoefte.

“Wij willen er met ons vastgoed voor zorgen dat onze gebruikers en afnemers hun doelstellingen kunnen realiseren en de omgeving ten voordeel is”

Bedenkt.

Wij bedenken vastgoed op basis van woon-werk concepten. Vaak lopen de functies wonen en werken in onze projecten door elkaar heen. Maar niet altijd. Zo ontwikkelen wij op meerdere locaties in Nederland flexibele kleinschalige werkplaatsen in combinatie met atelier lofts. Onze focus ligt echter op de ontwikkeling van woningen. Dit varieert van grootschalige gebiedsontwikkeling tot aan het transformeren van solitaire voormalige kantoorlocaties naar een woongebouw.

Ontwikkelt.

Wij ontwikkelen projecten met een herkenbare brand en styling. Toegespitst op de bestaande en toekomstige behoefte van de gebruiker, afnemer en eigenaar. De digitale revolutie, veranderende mobiliteit en wooneisen, anders met energie omgaan en nieuw consumptief gedrag zorgen voor nieuwe behoeften. Hierbij horen ook nieuwe doelstellingen en verwachtingen. Dit vereist een innovatieve kracht en conceptueel denkend vermogen om relevant te kunnen zijn en te kunnen blijven.

Creëert.

Wij realiseren betekenisvolle projecten voor de afnemers van ons vastgoed en de omgeving waarin het vastgoed ligt. Onze projecten moeten ervoor zorgen dat gebruikers en beleggers hun doelstellingen kunnen realiseren van woongenot tot rendement. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dit laat zich het beste omschrijven als een prettige, gezonde, duurzame en veilige woon-werk omgeving. De menselijke maat voert hierin de boventoon. Daarbij staat een positieve en vruchtbare samenwerking met alle stakeholders naar ieders tevredenheid voorop.
Onze missie laat zich in een simpele zin vangen: “Wij willen er met ons vastgoed voor zorgen dat onze gebruikers en afnemers hun doelstellingen kunnen realiseren en de omgeving ten voordeel is”. Daarmee onderscheiden wij ons.