Ontdek onze

Projecten

In ontwikkeling

Van Houten Industriepark, Weesp

Het voormalige kantoorgebouw, in gebruik als opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen, heeft myb. voor De Alliantie van M7 verworven. De komende periode zal De Alliantie de opvang van vluchtelingen continueren. Op termijn, na het aflopen van het huidige gebruik, zal myb. in opdracht van De Alliantie de ontwikkeling van het object op zich nemen.

In ontwikkeling

Prof. Eijkmanlaan, Haarlem

De verhuurder van het kantoorgebouw aan de Prof. Eijkmanlaan 2 in Haarlem is een samenwerking aangegaan met projectontwikkelaar myb. Gezamenlijk zullen partijen de komende periode onderzoeken op welke wijze de locatie herbestemd en ontwikkeld kan worden naar woningen. Op het moment is de locatie door het CBR in gebruik als examenlocatie.

In ontwikkeling

Vasum op NDSM, Amsterdam

In de NDSM-werf van Amsterdam zijn wij gestart met de ontwikkeling van een wooncomplex van ca. 285 appartementen op kavel A5. De locatie heeft reeds de bestemming ‘wonen’ en de gemeente heeft een kavelpaspoort opgegeven voor de ontwikkeling. In deze ontwikkeling is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onze ontwikkelpartner. De samenwerkingsovereenkomst met Eigen Haard om tot ontwikkeling en afname van de woningen te komen is reeds getekend.

in ontwikkeling

Formidable, Hoofddorp

In het centrum van Hoofddorp zijn wij bezig met de ontwikkeling van ca. 30 duurzame woningen, zowel grondgebonden woningen als appartementen, aan de Stationsweg in Hoofddorp. Het huidige leegstaande gebouw zal na het verkrijgen van de omgevingsvergunning circulair worden gesloopt.

in ontwikkeling

Verheeskade, Den Haag

In het transformatiegebied Laakhaven in Den Haag werken wij aan een grootschalige woonontwikkeling van ca. 2.500 woningen met commerciële voorzieningen. Het project zal in twee delen worden opgesplitst en ontwikkeld met een stedelijke hoge plint, publieke voorzieningen en meerdere woontorens. Dit project ontwikkelen wij gezamenlijk met Ten Brinke Vastgoedontwikkeling, Atenor en Bond Development.

In ontwikkeling

Badhuisweg, Scheveningen

Aan de Badhuisweg in Scheveningen, tegenover het Kurhaus en naast de Pathé hebben wij een perceel gekocht met ten dele gesloopte opstallen. Op het moment zijn wij in gesprek met onder andere de gemeente om de ontwikkeling van een wooncomplex op deze locatie verder uit te werken. In deze ontwikkeling is Ten Brinke Vastgoedontwikkeling onze ontwikkelpartner.

In ontwikkeling

Australiëlaan, Utrecht

In 2021 hebben wij het kantoorgebouw aan de Australiëlaan 5-13 verworden. Op het moment zijn wij met architectenkantoor MEI in een oriënterende fase met de gemeente om hier een studentencomplex te ontwikkelen.

in ontwikkeling

Kanaalweg, Utrecht

In 2021 is het kantoorgebouw aan de Kanaalweg 93 verworven. Voor deze ontwikkeling werken wij aan meerdere studies om een ontwikkeling naar wonen, danwel zorgwonen te realiseren.

in ontwikkeling

Blocks, Velsen-Noord

In maart 2023 start de bouw van 14 bedrijfsunits in Velsen-Noord. De locatie is gelegen op het bedrijventerrein Grote Hout, nabij Beverwijk en strategisch gekozen, met de ligging langs de A9 en A22 richting Amsterdam en Den Helder. Bijna alle units zijn reeds verkocht.

in ontwikkeling

Schipholpoort 2, Haarlem

In het ontwikkelgebied rond de Schipholknoop hebben wij het kantoorgebouw Schipholpoort 2 in bezit. Ons team werkt aan meerdere studies om een ontwikkeling naar wonen te realiseren.

in ontwikkeling

Frederiksplein, Amsterdam

Aan het Frederiksplein te Amsterdam ontwikkelen wij een drietal appartementen in het topsegment. In totaal worden in het gemeentelijk monument drie woningen gerealiseerd met een uitzonderlijk hoog afwerkingsniveau. Het gebouw kent een uitmuntende combinatie van: perfecte locatie, ruime buitenruimte, parkeren en een liftinstallatie die vanuit de parkeerkelder iedere etage aandoet. De appartementen zijn allen reeds verkocht.

Afgeronde projecten

The Satch, Almere

Het woonplan voor de Louis Armstrongweg 2-16 laat zien hoe een transformatie er optimaal uit kan zien. Er worden 49 appartementen gerealiseerd voor verschillende doelgroepen. Daarbij is goed nagedacht over het milieu vriendelijk bouwen van een duurzaam gebouw. Het gebouw is reeds verkocht aan een belegger.

Afgeronde projecten

Blocks, Alkmaar

Blocks Alkmaar is gelegen op Bedrijventerrein ‘De Viaanse Molen’ aan de Havinghastraat, dicht bij het stadscentrum. Optimaal met de auto bereikbaar direct aan de afslag van de randweg om Alkmaar langs de N9 (die loopt naar de A9) en de N245. Met centraal station Alkmaar op circa 1,5 kilometer afstand en de eigen bushalte aan de Havinghastraat, is de locatie ook met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Alle eenheden in dit project zijn voor start bouw reeds verkocht.